Bedrijfsbezoek Patisserie Hoeben 19 januari

Gepubliceerd op 5 januari 2023 om 14:29

Patisserie Hoeben BV is een industriële banketbakkerij en houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van hoofdzakelijk dagverse gebaksartikelen. Als een van de grotere banketbakkerijen van het land levert de onderneming dagelijks op meer dan 700 adressen in Nederland en België.

De organisatie kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur waarmee we slagvaardig kunnen handelen en snel in kunnen spelen op kansen in de markt. Jarenlange kennis van de markt stelt ons in staat om mee te denken met onze klanten en ze te helpen bij het maken van strategische keuzes.

In ons moderne bedrijfspand van 6000M2 worden dagelijks meer dan 80 verschillende artikelen geproduceerd over 5 productielijnen. De producten hebben veelal een korte houdbaarheid en worden pas geproduceerd nadat de order 1 dag voor levering ontvangen is. Een goede vraagvoorspelling, uitgekiende logistiek, IT infrastructuur en voorraadbeheer is hierbij essentieel.

Productieprocessen zijn door de grote diversiteit van artikelen complex te noemen en worden beheerst door het efficiënt plannen van capaciteit en mensen. Een groot gedeelte van het assortiment wordt ambachtelijk bereid door de in totaal 100 medewerkers. Grotere volumes van gelijksoortige artikelen worden zo veel mogelijk geautomatiseerd geproduceerd zoals, vlaaien, Schnitten, Soezen en kleingebak.

Thema:

Graag willen wij van gedachten wisselen hoe wij – als arbeidsintensief productiebedrijf met fijngevoelige producten – verdere stappen kunnen zetten op het gebied van automatisering van het productieproces.

Programma:

13:30    Inloop met koffie en ...

14:00   Introductie, presentatie Patisserie Hoeben

14:30   Rondleiding

15:30   Vragen n.a.v. de rondleiding

15:45   Bespreken thema

16:30   Kennis café

17:15    Einde

Gastheer:

Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door Patisserie Hoeben 

Locatie: Willige Laagt 22, 5757 PZ Liessel

Aanmelden:

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door te registreren via onderstaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bedrijfsbezoek-patisserie-houben-506107319617

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.