Bedrijfsbezoek I-team Global 26 mei 2023

Gepubliceerd op 24 april 2023 om 15:35

i-team Global richt zich op de ontwikkeling en het ontwerp van high-end schoonmaakmachines, -producten en -hulpmiddelen. Variërend van schrobzuigmachines, stofzuigers, kauwgomverwijderaars, verlichtingsoplossingen, microvezelpads en alles-in-één reinigingseilanden. Ons doel is om het hele schoonmaakproces te vereenvoudigen en het plezier van schoonmaken terug te brengen.

Onze belangrijkste innovatie is de i-mop XL schrobzuigmachine, die een revolutie teweeg heeft gebracht in de schoonmaakindustrie door het reinigingsproces te veranderen.

Het i-team hoofdkantoor is omgebouwd tot een heus experience centre waar we werkelijk alle denkbare demoruimtes hebben gecreëerd zodat we onze producten in een natuurlijke omgeving kunnen demonstreren. Zo vind je o.a. een echt treinstel, bus, hotelkamer, supermarkt en zelfs een deel van een vliegtuig. Jaarlijks ontvangen we hier honderden gasten voor training en demonstraties.

Op het Flight Forum in Eindhoven bouwt i-team aan een logistiek centrum. Voor dit logistieke hart van i-team Global hebben we strenge normen voor duurzaam ontwerp gehanteerd. Dit heeft geleid tot een BREEAM® (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) ‘Outstanding’ -score. Op deze locatie maken we gebruik van opvang en hergebruik van regenwater, zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming om ons totale energie- en waterverbruik te verminderen.

Programma:

13:30 Inloop met koffie

13:45 Algemene Leden Vergadering KKBL

14:15 Presentatie Ryan McClymonds, thema R&D

15:00 Rondleiding

16:00 Vragen naar aanleiding rondleiding en presentatie

16:30 Kennis café

17:30 Einde

Gastheer:

Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door i-Team Global

Locatie: Hoppenkuil 27B, 5626 DD Eindhoven

Aanmelden:

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door te registreren via onderstaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-alv-en-bedrijfsbezoek-i-team-global-623610053457

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.