Bedrijfsbezoek Avular 15 december 2022

Gepubliceerd op 30 november 2022 om 14:29

Wij zijn Avular; een jong en innovatief robotica bedrijf uit Eindhoven. Wij geloven dat mobiele robots een enorme en positieve impact gaan hebben op onze wereld. Om die toekomst realiteit te maken, streven wij ernaar het laagdrempelig te maken om mobiele robotica in te zetten. Het is ons doel om een van de top tien wereldspelers op het gebied van robotica te worden.

Onze mobiele robotoplossingen worden inhouse ontwikkelt als geïntegreerde producten, waarbij wij de mechanica, elektronica, software en regeltechniek zelf ontwikkelen. Wij ontwerpen drones en rovers, en robotiseren daarnaast bestaande machines voor onze klanten. Deze producten worden ingezet in een breed scala aan markten, maar we focussen op agricultuur, bouw en infra, industriële inspectie en onderzoek en onderwijs.

Op dit moment bestaat ons team uit 65 professionals uit alle disciplines, zowel in het technische als niet-technische domein. Om onze missie te bereiken, groeien we elke dag weer; als merk, als organisatie en als team. We zijn continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden om mobiele robots wereldwijd beter op het toneel te krijgen.

Yuri Steinbuch, CBO van Avular, neemt ons mee in de wereld van de mobiele robotica. Wat zijn de mogelijkheden van robots, maar ook wat zijn nu de uitdagingen?

Thema:

Vertrouwen winnen voor een opkomende markt.
Welke stappen moet een jong bedrijf in de opkomende robotica sector zetten om het vertrouwen te winnen van potentiële klanten en potentiële nieuwe werknemers; waarbij er zowel vertrouwen moet komen in het bedrijf zelf, als in robots als een oplossing die gaat werken/waar de klant daadwerkelijk mee geholpen is?

Programma:

14:00     Inloop met koffie

14:15      Introductie, presentatie Avular

15:00     Rondleiding

15:45     Vragen n.a.v. de rondleiding

16:00    Bespreken thema

16:45     Kenniscafe

17:30     Einde

Gastbedrijf:

Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door Avular

Locatie:

Achtseweg Zuid 241b, Eindhoven

Aanmelden:

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door te registreren via onderstaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kkbl-bedrijfsbezoek-avular-478114773157

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.