Activiteiten


 • 17 september 2020: Lezing & Workshop over outsourcen in de High Tech industrie

  Samenwerken is de sleutel tot succes. Dat geluid horen we vaak, zeker in onze regio. Maar vaak is goed samenwerken makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker het uitbesteden van product ontwikkeling en van life-cycle management blijkt lastig.
  Lees verder
 • 11 juni 2020: KKBL bijeenkomsten

  Voorlopige data voor de KKBL bedrijfsbezoeken voor het najaar 2020 zijn 17 september lezing & workshop Outsourcing Development & Life-Cycle Management, 15 oktober, 12 november en 10 december. Programma voor deze data volgt.
  Lees verder
 • 20 februari 2020: Alucol

  Alucol, opgericht in 1971, behoort tot de grootste onafhankelijke anodiseerbedrijven in Europa. De core-business is anodiseren en kleuren van aluminium. De naam Alucol is afgeleid van Aluminium Colouring. Alucol is op dit gebied marktleider in de Benelux.
  Lees verder
 • 23 januari 2020: KMWE

  KMWE biedt totaaloplossingen in de engineering en assemblage van hoogwaardige modules en machinesystemen en de productie van complexe componenten. KMWE is actief op de markt voor halfgeleiders, aerospace, medische-, analytische-, en industriële toepassingen, waaronder 3D printsystemen. Wereldwijde speler met locaties in Nederland en Maleisië en een joint venture in India.
  Lees verder
 • 12 december 2019: Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen

  Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen (TNW) is een HBO opleiding voor onderzoekers in de vakgebieden chemie, biologie en natuurkunde. Voor Fontys TNW is samenwerking met bedrijven en instellingen onlosmakelijk verbonden met onderwijs en onderzoek binnen deze vakgebieden. Het lectoraat Applied Natural Sciences fungeert als toegangspoort naar het bedrijfsleven. Dit jaar is de opleiding verhuisd naar het terrein van de TUE. Graag laten wij de KKBL ons nieuwe gebouw zien en vertellen wij meer over onze opleidingen. Daarnaast willen wij graag rondom het actuele thema Duurzaamheid met u van gedachten wisselen.
  Lees verder
 • 14 november 2019: Inther

  Inther levert en onderhoudt systemen voor het verzamelen, verpakken, opslaan en sorteren van goederen, gebaseerd op de modulaire en uiterst flexibele Inther LC software suite. Deze ruggengraat stelt Inther in staat om meerdere, verschillende opslag- en orderpickconcepten en subsystemen te integreren tot een complete, betrouwbare oplossing die real-time inzicht biedt in de processen.
  Lees verder
 • 17 oktober 2019: Alligator Plastics

  Alligator Plastics is een spuitgietbedrijf dat niet alleen produceert, maar ook producten ontwikkelt. Met een groot team van creatieve en ervaren engineers biedt Alligator Plastics maximale ontwikkelingskracht om een kunststof spuitgietproduct beter, slimmer en goedkoper te maken.
  Lees verder
 • 19 september 2019: NTS Group

  NTS Als eerstelijns systeemleverancier van (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote, hightech machinebouwers (OEM’s), levert NTS een actieve bijgrage aan de technologie van de toekomst. De competenties kunnen worden ingedeeld in: * Development & Engineering (o.a. optische systemen, digital printing, positioneringssystemen, value engineering, prototyping, turnkey systeemontwikeling) * Component Manufacturing (o.a. high precision componenten, frames, omkastingen, graniet, oppervalktefinishing), * Systems Assembly (o.a. DfX-assemblage, cleanroom assemblage, serie-assemblage).
  Lees verder
 • 20 juni 2019: Fourtress

  Fourtress beoogt met innovatieve software voor innovatieve technologie een werkelijke bijdrage te leveren aan de wensen en behoeften van opdrachtgevers, de maatschappij én gebruikers. Zowel nu als in de toekomst. Fourtress is gericht op het perfect laten aansluiten van de oplossing op de vraag van de klant: wat je jezelf ook voorstelt, waar je ook mee komt, Fourtress kan het voor je maken: If you can imagine it, we can create it. Van idee naar prototype tot een werkend product. Kernpunt bij Fourtress is: zorgen dat het lekker werkt. Oplossingen die het meest vanzelfsprekend zijn, zijn dat vanwege hun eenvoud. Omdat ze intuïtief te gebruiken zijn. Fourtress streeft naar de voldoening die ontstaat als een toepassing precies doet wat je wilt, door technologie slim toe te passen.
  Lees verder
 • 16 mei 2019: Faes group BV

  Faes Group ontwerpt, produceert en distribueert duurzame verpakkingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. De klantenkring bestaat uit bedrijven die actief zijn op het gebied van nano- en medische technologie, zoals ASML, Medtronic en Philips, maar bijvoorbeeld ook het Ministerie van Defensie.
  Lees verder

Pagina's