Activiteiten


 • 19 september 2019: NTS Group

  NTS Als eerstelijns systeemleverancier van (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote, hightech machinebouwers (OEM’s), levert NTS een actieve bijgrage aan de technologie van de toekomst. De competenties kunnen worden ingedeeld in: * Development & Engineering (o.a. optische systemen, digital printing, positioneringssystemen, value engineering, prototyping, turnkey systeemontwikeling) * Component Manufacturing (o.a. high precision componenten, frames, omkastingen, graniet, oppervalktefinishing), * Systems Assembly (o.a. DfX-assemblage, cleanroom assemblage, serie-assemblage).
  Lees verder
 • 20 juni 2019: Fourtress

  Fourtress beoogt met innovatieve software voor innovatieve technologie een werkelijke bijdrage te leveren aan de wensen en behoeften van opdrachtgevers, de maatschappij én gebruikers. Zowel nu als in de toekomst. Fourtress is gericht op het perfect laten aansluiten van de oplossing op de vraag van de klant: wat je jezelf ook voorstelt, waar je ook mee komt, Fourtress kan het voor je maken: If you can imagine it, we can create it. Van idee naar prototype tot een werkend product. Kernpunt bij Fourtress is: zorgen dat het lekker werkt. Oplossingen die het meest vanzelfsprekend zijn, zijn dat vanwege hun eenvoud. Omdat ze intuïtief te gebruiken zijn. Fourtress streeft naar de voldoening die ontstaat als een toepassing precies doet wat je wilt, door technologie slim toe te passen.
  Lees verder
 • 16 mei 2019: Faes group BV

  Faes Group ontwerpt, produceert en distribueert duurzame verpakkingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. De klantenkring bestaat uit bedrijven die actief zijn op het gebied van nano- en medische technologie, zoals ASML, Medtronic en Philips, maar bijvoorbeeld ook het Ministerie van Defensie.
  Lees verder
 • 18 april 2019: LION EMEA (voorheen Haagen)

  LION is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het gebruik van slimme technologie om levensreddende producten te ontwikkelen. Onze visie is geavanceerde technologie toe te passen om wereldwijd de veiligheid van eerstehulpverleners te verbeteren. Bij LION werken we gepassioneerd aan het wegnemen van potentiële gevaren bij trainingen zonder het realisme en de doelgerichtheid op te offeren. Dit zodat de eerstehulpverleners voorbereid zijn op het echte werk. Voor ons betekent echte brandveiligheid: geen compromis maken in het beschermen van de eerstehulpverleners voor, tijdens of na het incident.
  Lees verder
 • 28 maart 2019: Unit040

  UNIT040 ontwikkelt 'Digital Twins' (een digitale tweeling), een compleet virtueel werkend prototype. Dit geeft meer nog dan in de werkelijke wereld de mogelijkheid om de functionaliteit en effectiviteit van een technisch ontwerp te tonen, te testen en te beproeven zonder eventuele dramatische consequenties en kosten om het systeem te veranderen.
  Lees verder
 • 21 februari 2019: Demcon advanced mechatronics

  Demcon is in 25 jaar uitgegroeid tot de DEMCON Groep met 600 medewerkers en meerdere vestigingen in Nederland en Duitsland en opdrachtgevers wereldwijd. We brengen een bezoek aan de nieuwe vestiging van Demcon in Best, waar we worden ontvangen door dhr. Toon Hermans, managing director.
  Lees verder
 • 17 januari 2019: Sentech BV

  Sentech, the sensor integrators levert sinds het jaar 2000 sensorkennis en -innovatie. Hoe complexer de vraag, hoe groter de toegevoegde waarde. “Wij leveren unieke en slimme sensor oplossingen voor complexe meet- en regelvraagstukken van bedrijven in Automotive & Heavy Vehicles, Healthcare & Instruments, High Tech & Robotica en Agrotechnology & Horticulture”, aldus directeur Marcel Figge.
  Lees verder
 • 13 december 2018: Interactieve lezingen: Blockchain en Intellectueel Eigendom

  KKBL sluit 2018 graag af met twee interactieve lezingen over blokchain en over octrooien. Daarnaast heffen wij tijdens de kenniscafé graag het glas met u om alvast te proosten op 2019!
  Lees verder
 • 15 november 2018: Omron

  Omron, opgericht in 1933 en van oorsprong een Japanse organisatie, staat binnen de wereld van industriële automatisering bekend als een innovatieve marktleider. Wereldwijd houden meer dan 36.000 medewerkers zich dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van producten en systemen op het gebied van industriële automatisering.
  Lees verder

Pagina's