Activiteiten


 • 12 december 2019: Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen

  Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen (TNW) is een HBO opleiding voor onderzoekers in de vakgebieden chemie, biologie en natuurkunde. Voor Fontys TNW is samenwerking met bedrijven en instellingen onlosmakelijk verbonden met onderwijs en onderzoek binnen deze vakgebieden. Het lectoraat Applied Natural Sciences fungeert als toegangspoort naar het bedrijfsleven. Dit jaar is de opleiding verhuisd naar het terrein van de TUE. Graag laten wij de KKBL ons nieuwe gebouw zien en vertellen wij meer over onze opleidingen. Daarnaast willen wij graag rondom het actuele thema Duurzaamheid met u van gedachten wisselen.
  Lees verder
 • 14 november 2019: Inther

  Inther levert en onderhoudt systemen voor het verzamelen, verpakken, opslaan en sorteren van goederen, gebaseerd op de modulaire en uiterst flexibele Inther LC software suite. Deze ruggengraat stelt Inther in staat om meerdere, verschillende opslag- en orderpickconcepten en subsystemen te integreren tot een complete, betrouwbare oplossing die real-time inzicht biedt in de processen.
  Lees verder
 • 17 oktober 2019: Alligator Plastics

  Alligator Plastics is een spuitgietbedrijf dat niet alleen produceert, maar ook producten ontwikkelt. Met een groot team van creatieve en ervaren engineers biedt Alligator Plastics maximale ontwikkelingskracht om een kunststof spuitgietproduct beter, slimmer en goedkoper te maken.
  Lees verder
 • 19 september 2019: NTS Group

  NTS Als eerstelijns systeemleverancier van (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote, hightech machinebouwers (OEM’s), levert NTS een actieve bijgrage aan de technologie van de toekomst. De competenties kunnen worden ingedeeld in: * Development & Engineering (o.a. optische systemen, digital printing, positioneringssystemen, value engineering, prototyping, turnkey systeemontwikeling) * Component Manufacturing (o.a. high precision componenten, frames, omkastingen, graniet, oppervalktefinishing), * Systems Assembly (o.a. DfX-assemblage, cleanroom assemblage, serie-assemblage).
  Lees verder
 • 20 juni 2019: Fourtress

  Fourtress beoogt met innovatieve software voor innovatieve technologie een werkelijke bijdrage te leveren aan de wensen en behoeften van opdrachtgevers, de maatschappij én gebruikers. Zowel nu als in de toekomst. Fourtress is gericht op het perfect laten aansluiten van de oplossing op de vraag van de klant: wat je jezelf ook voorstelt, waar je ook mee komt, Fourtress kan het voor je maken: If you can imagine it, we can create it. Van idee naar prototype tot een werkend product. Kernpunt bij Fourtress is: zorgen dat het lekker werkt. Oplossingen die het meest vanzelfsprekend zijn, zijn dat vanwege hun eenvoud. Omdat ze intuïtief te gebruiken zijn. Fourtress streeft naar de voldoening die ontstaat als een toepassing precies doet wat je wilt, door technologie slim toe te passen.
  Lees verder
 • 16 mei 2019: Faes group BV

  Faes Group ontwerpt, produceert en distribueert duurzame verpakkingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. De klantenkring bestaat uit bedrijven die actief zijn op het gebied van nano- en medische technologie, zoals ASML, Medtronic en Philips, maar bijvoorbeeld ook het Ministerie van Defensie.
  Lees verder
 • 18 april 2019: LION EMEA (voorheen Haagen)

  LION is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het gebruik van slimme technologie om levensreddende producten te ontwikkelen. Onze visie is geavanceerde technologie toe te passen om wereldwijd de veiligheid van eerstehulpverleners te verbeteren. Bij LION werken we gepassioneerd aan het wegnemen van potentiële gevaren bij trainingen zonder het realisme en de doelgerichtheid op te offeren. Dit zodat de eerstehulpverleners voorbereid zijn op het echte werk. Voor ons betekent echte brandveiligheid: geen compromis maken in het beschermen van de eerstehulpverleners voor, tijdens of na het incident.
  Lees verder
 • 28 maart 2019: Unit040

  UNIT040 ontwikkelt 'Digital Twins' (een digitale tweeling), een compleet virtueel werkend prototype. Dit geeft meer nog dan in de werkelijke wereld de mogelijkheid om de functionaliteit en effectiviteit van een technisch ontwerp te tonen, te testen en te beproeven zonder eventuele dramatische consequenties en kosten om het systeem te veranderen.
  Lees verder
 • 21 februari 2019: Demcon advanced mechatronics

  Demcon is in 25 jaar uitgegroeid tot de DEMCON Groep met 600 medewerkers en meerdere vestigingen in Nederland en Duitsland en opdrachtgevers wereldwijd. We brengen een bezoek aan de nieuwe vestiging van Demcon in Best, waar we worden ontvangen door dhr. Toon Hermans, managing director.
  Lees verder
 • 17 januari 2019: Sentech BV

  Sentech, the sensor integrators levert sinds het jaar 2000 sensorkennis en -innovatie. Hoe complexer de vraag, hoe groter de toegevoegde waarde. “Wij leveren unieke en slimme sensor oplossingen voor complexe meet- en regelvraagstukken van bedrijven in Automotive & Heavy Vehicles, Healthcare & Instruments, High Tech & Robotica en Agrotechnology & Horticulture”, aldus directeur Marcel Figge.
  Lees verder

Pagina's