Sentech BV


17-01-2019
Looier 5 5253 RA Nieuwkuijk

Voeg toe aan agenda 2019/01/17 14:45:00 2019/01/17 Europe/Amsterdam Sentech BV Sentech, the sensor integrators levert sinds het jaar 2000 sensorkennis en -innovatie. Hoe complexer de vraag, hoe groter de toegevoegde waarde.... Looier 5 5253 RA Nieuwkuijk KKBL info@kkbl.nl

Sentech, the sensor integrators levert sinds het jaar 2000 sensorkennis en -innovatie. Hoe complexer de vraag, hoe groter de toegevoegde waarde. “Wij leveren unieke en slimme sensor oplossingen voor complexe meet- en regelvraagstukken van bedrijven in Automotive & Heavy Vehicles, Healthcare & Instruments, High Tech & Robotica en Agrotechnology & Horticulture”, aldus directeur Marcel Figge.

Sentech ontwikkelt samen met de opdrachtgever een eenvoudig te implementeren oplossing voor een sensoruitdaging. Na diepgaande analyse blijkt wat de eisen en condities zijn, waaronder de sensor moet functioneren. Moeilijke vraagstukken worden makkelijk gemaakt.

De technici ontwikkelen de oplossing, inclusief eventuele elektronica en embedded software. Daarna wordt deze binnen het bedrijf (zonodig in een cleanroom) samengesteld en naar behoefte uitgeleverd.

Sentech wil graag met ons van gedachten wisselen over mogelijkheden en wegen om IoT voor een keten tot een commercieel succes te maken. De markt moet namelijk bereid zijn er voor te betalen, de opbrengsten zijn soms ondoorzichtig en de kosten zijn (ongelijk) verdeeld over de keten.

We zullen een casus behandelen waarbij de volgende vragen centraal staan:

  1. Wat zijn concrete uitdagingen tijdens de opbouw van een IoT businesscase?
  2. Hoe worden in de IoT-keten samenwerkingen gevormd tussen bedrijven? Zijn bedrijven bereid tot samenwerking en openheid?
  3. Bij een IoT-product wordt de opbrengst in functionaliteit en euro’s verspreid over een tijdsperiode. Hoe krijgen we de gebruiker zo ver om te investeren?

Lees ter inspiratie hier meer over de casus.

Sentech heeft naar aanleiding van ons bezoek een artikel gepubliceerd en wil dat graag onder de aandacht brengen:

Lees direct het volledige artikel:

https://www.sentech.nl/nieuws/verdien-geld-met-internet-of-things-toepassingen/

 

U kunt zicht tot uiterlijk tot 14 januari aanmelden

 

 

 

Programma


13.45

Ontvangst

14.00

Welkom, ontstaan en ontwikkeling door Marcel Figge, directeur.

14.15

Sentech heden, door Sean Ram, accountmanager.

14.45

Rondleiding

15.30

Koffie en vragen naar aanleiding van de rondleiding

15.45

Gedachtewisseling over Innovatie: IoT in de markt, olv Sean Ram

16.30

Kenniscafé met nieuwjaarsborrel

Wie waren er?