Bedrijfsbezoek Total Support Group 6 juni 2024

Gepubliceerd op 22 april 2024 om 21:39

Eén van de maatschappelijke transities waarin Total Support Group actief is betreft de overgang naar een Circulaire Economie (CE). Met 2 tot 3 TSG-ers maken we samen met Fontys FECT (pro)actief deel uit van de 10-koppige Taskforce Sustainability van hightech cluster Brainport Industries in Eindhoven met als doel om de maakindustrie in Nederland te verduurzamen.

Door als (MKB) maakbedrijf nu te starten met stappen (of stapjes) richting CE kun je als pionier in je branche je concurrentiepositie versterken.

Een op CE en duurzaamheid gerichte visie en bedrijfsbeleid werken verder eerder als magneet binnen werving van nieuw personeel. Tenslotte zorgt een inzichtelijk gemaakte materialenbalans voor hogere voorzieningszekerheid van grondstoffen (Raw Critical Materials).

Hoe geeft u invulling aan circulair ondernemerschap en wat zijn de circulaire businesskansen voor uw bedrijf? 

TSG Group kijkt samen met de klant naar aspecten die op zowel korte als lange termijn tot verduurzaming van de business leidt.

Programma

14.00 uur         Inloop / ontvangst

14.15 uur         Introductie en presentatie over TSG 

14.45 uur         Rondleiding: 3 thema's in 3 wisselende groepen voor ogen: Sustainability, Digitalization en Servitization 

15.45 uur         Vragenronde, sessie over verduurzaming; KKBL leden vragen zich mogelijk af wat er zoal ten aanzien van de    

                               Circulaire Economie en duurzaamheidseisen op hen afkomt.

16.30 uur         Kenniscafé

17.00 uur         Afronding

 

Gastbedrijf

TSG Group

Furkapas 8, 5624 MD Eindhoven

Aanmelden:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kkbl-bedrijfsbezoek-total-support-group-887852680267?aff=oddtdtcreator

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.