Bedrijfsbezoek Tackers & Packers

Gepubliceerd op 5 april 2024 om 10:11

Als leverancier van transportoplossingen onderscheiden wij ons al sinds de start in 1996 door de verpakking niet slechts te zien als bescherming tijdens transport maar ook als hulpmiddel in de gehele logistieke keten. We beperken ons in de zoektocht naar een transportoplossing niet alleen tot de gebaande paden: het is niet omdat we voor een kist kiezen dat deze kist van hout moet worden gemaakt!

​Het bedenken van de transportoplossing begint bij het te verpakken product: waar zit de kwetsbaarheid? Hoe is de interne handling? Waar moet het product naar toe, wat moet nog meer mee en hoe wil de klant het vervoeren? Dat zijn aspecten die in de ontwerpfase problemen bij de levering kunnen voorkomen. Deze factoren bepalen het ontwerp, de uitvoering en de materiaalkeuze. In het traject van transportoplossing naar realisatie van de transportverpakking staat de oplossing voorop en komt daarna de vraag hoe we die gaan maken.

Al meer dan 25 jaar combineert Marcel Dokter zijn passie voor ondernemen met interesse voor het bedenken van out of the box oplossingen. Dat laatste klinkt misschien vreemd voor een bedrijf dat zich profileert in het produceren van houten transportmiddelen (waaronder dus ook kisten) maar toch is die bewering correct. 

Producten van onze klanten gaan de hele wereld over en de kunst voor ons is een verpakking te bedenken die niet alleen op de 'first mile' passend is maar ook op de 'last mile' en alle miles daartussen.  

In het bedenken van deze oplossingen kunnen we putten uit alle mogelijke materialen maar in het produceren beperken we ons tot multiplex en hout, soms in combinatie met karton. 

Als ondernemer is mijn drijfveer om zo ontspannen mogelijk te werken en van het gebaande pad durven te gaan. Ons nieuwe pand is bijvoorbeeld voorzien van 2 verdiepingen die elk hun eigen manier van aansturing hebben. Tijdens jullie bezoek leg ik het graag uit! 

Programma

14.15 uur         Inloop / ontvangst (met koffie / thee / water)

14.30 uur         Introductie en presentatie over Tackers & Packers

15.00 uur         Rondleiding

15.30 uur         Vragenronde, thema en discussie.

16.15 uur         Kenniscafé (met een drankje)

17.00 uur         Afronding

 

Gastbedrijf

Dit bezoek wordt u aangeboden door Tackers and Packers adres is:

Transportlaan 155

6163 CX  Geleen

 

Aanmelden:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kkbl-bedrijfsbezoek-tackers-and-packers-877801025497?aff=oddtdtcreator

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.