Inther


14-11-2019
De Amfoor 15, 5807 GW Venray

Voeg toe aan agenda 2019/11/14 13:45:00 2019/11/14 Europe/Amsterdam Inther Inther levert en onderhoudt systemen voor het verzamelen, verpakken, opslaan en sorteren van goederen, gebaseerd op de modulaire en uiterst flexibe... De Amfoor 15, 5807 GW Venray KKBL info@kkbl.nl

Inther levert en onderhoudt systemen voor het verzamelen, verpakken, opslaan en sorteren van goederen, gebaseerd op de modulaire en uiterst flexibele Inther LC software suite. Deze ruggengraat stelt Inther in staat om meerdere, verschillende opslag- en orderpickconcepten en subsystemen te integreren tot een complete, betrouwbare oplossing die real-time inzicht biedt in de processen. 

Met een uiterst competent team van professionals – een uitgebalanceerde mix van hardware engineers, software engineers en control engineers – loopt Inther voorop met de technische ontwikkelingen in material handling. Continu verbeteren zit in de bedrijfscultuur, wat tot uiting komt in doorlopende innovaties van de systemen en in de efficiënte en duurzame projecten die Inther oplevert. Inther neemt vol overtuiging de volledige financiële verantwoordelijkheid voor de projecten.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Venray. verder heeft het bedrijf kantoren in Beveren-Waas (B), Enger (D), Monroe (USA), Chisinau (MD), Shanghai en Suzhou (CN).

We worden ontvangen door Mike Strijbos, CTO. Hij zal ons een inkijk geven in de ontwikkeling van het bedrijf en in de geïntegreerde systemen die Inther levert. Bij de rondleiding zullen we een bezoek brengen aan de demonstratie-, productie-, montage- en R&D-afdeling.

Thema: hoe creëer en onderhoud je een gezonde supply chain

In de beginfase kocht Inther de subsystemen van anderen compleet in. Omdat Inther te afhankelijk werd van (de ontwikkeling bij) leveranciers heeft Inther in de loop der jaren is het grootste deel van de systemen zelf herontwikkeld. Hierdoor is Inther nu een systemintegrator geworden die naar behoefte delen in ruw materiaal tot compleet voorgemonteerd laat leveren.

Bij het creëren en in stand houden van zo’n keten van toeleveranciers spelen diverse dilemma’s. Daarover gaan we aan de hand van een inleiding met vragen van Mike Strijbos van gedachte wisselen.

 
U kunt zich tot 10 november 2019 inschrijven 

Programma


13.45

Ontvangst

14.00

Welkom & introductie van Inther door Mike Strijbos, CTO Inther

14.45

Rondleiding

15.30

Pauze, koffie

15.40

Vragen naar aanleiding van de rondleiding 

15.45

Inleiding op thema door Mike Strijbos, CTO Inther

16.30

Kenniscafé

Wie waren er?