Fancom B.V.


19-03-2015
Panningen

Voeg toe aan agenda 2015/03/19 15:00:00 2015/03/19 Europe/Amsterdam Fancom B.V. Geachte KKBL-leden en -vrienden,... Panningen KKBL info@kkbl.nl

Geachte KKBL-leden en -vrienden,

Het is voor het bestuur van de Kenniskring Brabant / Limburg een waar genoegen om u uit te nodigen voor een bedrijfsbezoek, voorafgegaan door onze Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, bij:

Fancom B.V.

Industrieterrein 34 | Gebouw OPS | 5981 NK | Panningen  

 donderdag 19 maart 2015 van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Klaar voor de toekomst

Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling van automatiseringssystemen voor de veehouderij. Ons doel is om voor onze klanten de optimale condities te creëren, zowel in de stal als voor de bedrijfsvoering. Dat doen we door onze systemen voor klimaatbeheersing, voerautomatisering, biometrie en datamanagement zodanig op elkaar af te stemmen dat ze elkaar versterken en u er als ondernemer optimaal profijt van heeft.

Duurzame veehouderij

Wij zijn er van overtuigd dat de toekomst van de veehouderij wordt bepaald door de keuzes die we vandaag de dag maken. Door de bevolkingsexpansie en de economische groei ontstaat een enorme vraag naar dierlijke eiwitten. Schaalvergroting is hierdoor onvermijdelijk. Maar dan wel op een verantwoorde en duurzame manier waarbij transparantie, voedselveiligheid en dierenwelzijn de volledige aandacht hebben.

Welzijn van mens en dier

Fancom’s ambitie met iFarming™ is een wereldwijde standaard neer te zetten voor dierwelzijn in de veehouderij. Om deze ambitie waar te maken zijn we steeds op zoek naar nieuwe, innovatieve technieken om het proces in de stal efficiënt te managen en het welzijn van de dieren meetbaar te maken. Dierwelzijn is belangrijk voor de consument. De kwaliteit van de levensmiddelen wordt niet alleen bepaald door de veiligheid van het eindproduct, maar de consument wil ook zekerheden over het welzijn van de dieren die het voedsel produceren.
 

Wij verzoeken u uiterlijk vóór 13 maart a.s. uw deelname kenbaar te maken via “aanmelden” onder aan deze pagina.

 

met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de Kenniskring Brabant Limburg 

 

 

Programma


13.45

Ontvangst 

14.00

Algemene Ledenvergadering

14.15

Welkomstwoord door Paul Smits (CEO).

Het verhaal van Fancom BV.    Het ontstaan, de geschiedenis en nu.

14.30

Algemene uitleg Product portfolio - Wout Hoolboom (Director Technology).

 

14.45

Verkoop organisatie & strategie -  Jacques Janssen (Director Sales).

15.00

Research + samenwerking met KU Leuven - Prof. Erik Vranken. (hoofd research).

15.30

Rondleiding OPS (productie + logistiek).

16.00

Rondleiding HQ  (kantoren, showroom + innovatie).

16.30

Kenniscafé

17.00

Sluiting

Wie waren er?