Demcon advanced mechatronics


21-02-2019
Kanaaldijk 29, Best

Voeg toe aan agenda 2019/02/21 13:30:00 2019/02/21 Europe/Amsterdam Demcon advanced mechatronics Demcon is in 25 jaar uitgegroeid tot de DEMCON Groep met 600 medewerkers en meerdere vestigingen in Nederland (Best, Enschede, Delft, Groningen en ... Kanaaldijk 29, Best KKBL info@kkbl.nl

Demcon is in 25 jaar uitgegroeid tot de DEMCON Groep met 600 medewerkers en meerdere vestigingen in Nederland (Best, Enschede, Delft, Groningen en Oldenzaal) en Duitsland (Münster) en opdrachtgevers wereldwijd.

We  brengen een bezoek aan de nieuwe vestiging van Demcon in Best, waar we worden ontvangen door dhr. Toon Hermans, managing director.

Als hoogtechnologisch ontwikkelaar levert Demcon wereldwijd innovatieve technologische oplossingen, producten en systemen. Voor grote en kleine opdrachtgevers verzorgt Demcon het complete traject, van het definiëren van een idee tot het afleveren van een marktklaar product. Daarnaast heeft Demcon een eigen productportfolio, waarvan er tijdens de rondleiding een aantal worden gedemonstreerd.

In het bedrijf wordt er gewerkt in multidisciplinaire teams, met hoogopgeleide medewerkers en staat ondernemerschap, ontwikkeling en samenwerking centraal. Op die manier verlegt Demcon technologische en geografische grenzen en wordt continu gezocht naar nieuwe technische en innovatieve uitdagingen. Demcon ontwikkelt nieuwe, zinvolle technologieën voor maatschappelijk vraagstukken van klanten en andere belanghebbenden. 

Bij de introductie van Demcon zal dhr. Hermans onder andere stilstaan bij het ontstaan, de stevige groei en de actuele situatie van en bij Demcon.

In lijn hiermee is gekozen voor het thema: Hoe werkt dat nu: zelfstandige vestigingen/units maar toch één organisatie?

Dit bedrijfsbezoek heeft het maximum aantal deelnemers bereikt, u kunt zich niet meer inschrijven.

Programma


13.30

Ontvangst

13.40

Ledenvergadering

14.00

Welkom & introductie van Demcon door dhr. Toon Hermans

14.45

Rondleiding met verschillende demonstraties

15.30

Koffie en vragen nav de rondleiding

15.45

Inleiding op het thema door dhr Toon Hermans en bespreking ervan

16.30

Kenniscafé

Wie waren er?