Bedrijfsbezoek Bestronics 25 november 2021

Gepubliceerd op 2 november 2021 om 15:57

Bestronics BV is een Productie- en Assemblage bedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten van Bestronics BV zijn productie-ontwikkeling, assemblage van hightech elektronica en produceren van kabelbomen en behuizingen.

Onderwerp

Productie-ontwikkeling en assemblage van hightech elektronica

Bestronics BV is een Productie- en Assemblage bedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten van Bestronics BV zijn productie-ontwikkeling, assemblage van hightech elektronica en produceren van kabelbomen en behuizingen.

De dienstverlening kan het complete productietraject omvatten, van advies tot en met aflevering en implementatie, waarbij de mogelijkheden variëren van standaard (deel)processen tot op maat geproduceerde producten. Door de opgebouwde knowhow kan Bestronics in het beginstadium van een traject een adviserende functie vervullen, dat geldt voor nieuwe producten maar ook bij verbetering en aanpassing van bestaande producten.

Kwaliteit, flexibiliteit en efficiency zijn de sleutelwoorden. Het inspelen op specifieke wensen van klanten, een marktgerichte werkwijze en een team van deskundige medewerkers houden Bestronics voor huidige en toekomstige opdrachtgevers een interessante partner.

Prospike, dochterbedrijf van Bestronics, produceert elektronisch aangestuurde spijkermatten. We krijgen een demonstratie.

Thema: Industries 4.0 Lean management

Binnen Bestronics zijn we nadrukkelijk gefocust op het afzonderlijk neerzetten van uiteenlopende productieprocessen en het verbeteren ervan: kan het eenvoudiger, kunnen er stappen uit, kunnen we standaardiseren, kunnen we automatiseren of robotiseren, zijn we lean op elk punt, en zo zijn er nog meer vragen te stellen. Samengevat: Industries 4.0 Lean Management.

Zelf vinden we dat we daarin een hoog niveau hebben bereikt. Maar als je iets een tijd doet sluipt er routine in, mogelijk bedrijfsblindheid. 

We stellen het op prijs als leden van de kenniskring ons hierin een spiegel willen voorhouden.

Programma

We worden ontvangen door de directie, dhrn. Anton van Limpt en Hans van Limpt. Zij zullen het bedrijf aan ons voorstellen en het thema inleiden.

13.45 Ontvangst

14.00 Welkom

14.05 Presentatie van Bestronics door Anton van Limpt en Hans van Limpt

14.45 Rondleiding in het bedrijf, demonstratie spijkermat (evt.later)

15.30 Pauze en vragen naar aanleiding van de rondleiding

15.50 Thema: Industries 4.0 Lean management

16.30 Kenniscafé

17.15 Afronding.

Uiteraard houden wij tijdens deze bijeenkomst rekening met de richtlijnen van het RIVM i.v.m. COVID-19

Locatie

Bestronics

De Run 4545

5503 LT Veldhoven 

Gastheer

Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door Bestronics
www.bestronics.nl

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door te registreren via de onderstaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kkbl-bedrijfsbezoek-bestronics-203668998457