Digitale KennisKring (DiKK)

Gepubliceerd op 18 februari 2021 om 12:31

Beste KKBL vrienden,

Corona betekent voor de KKBL niet dat we elkaar niet kunnen zien en spreken, alleen de manier waarop is momenteel iets anders. Daarom organiseert de KKBL de Digitale KennisKring (DiKK). Een digitaal platform waar leden andere leden ontmoeten. We noemen dit LOL (Leden Ontmoeten Leden). We nodigen onze leden dan ook van harte uit om hier actief mee aan de slag te gaan. De eerste leden zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen hiervoor.

 

Nog geen KKBL lid maar wel interesse?

Ook als je (nog) geen lid bent of wellicht als gastbedrijf interesse hebt nodigen wij je van harte uit om hiervan gebruik te maken en zo de eerste contacten met KKBL leden te leggen. Meer weten, een goed idee of vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website (via “Contact” rechts bovenaan deze pagina).

 

Aanvullende informatie Digitale KennisKring (DiKK)

Tijdens iedere DiKK bijeenkomst heeft iemand de rol van moderator. De moderator kan zelf een aantal leden benaderen om samen een DiKK te organiseren via Teams bijvoorbeeld. Bij zo'n DiKK sluit ook graag iemand van het bestuur aan. Het tijdstip kun je zelf (als groep) bepalen. Een ontbijt DiKK of liever iets in de avond wellicht? Een kort verslagje, gemaakt door een deelnemer van de DiKK wordt op de website geplaatst. Zo kunnen andere leden dit teruglezen en verder inspiratie opdoen voor een nieuwe DiKK.

Voor de inhoud van deze DiKK bijeenkomsten hebben we input nodig, zoals welke leden zou je willen spreken, wat voor onderwerpen wil je bespreken of wellicht een thema zoals we dat bij onze live-bijeenkomsten doen.

Een DiKK is een uitgelezen manier om extra aandacht voor je bedrijf te genereren bij de andere leden, maar ook bij de volgers/ geïnteresseerden op de KKBL website en op onze KKBL LinkedIn pagina. Een mooie gelegenheid dus om je bedrijf in de spotlights te zetten en als het goed is worden zowel de organisator als de deelnemers weer een stukje wijzer.

Wil je graag een keer meedoen aan een Digitale KennisKring meld je dan aan bij het secretariaat. Ook als je een interessant onderwerp of idee hebt horen we het graag. Het secretariaat kan ook helpen met het contact zoeken met andere leden of je helpen bij het opzetten van een digitale meeting.

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij horen het graag van jullie.

Intussen zijn wij de eerste DiKK's aan het organiseren. Veel succes en plezier toegewenst allemaal.