Bedrijfsbezoek ASML 25 oktober

Gepubliceerd op 15 september 2023 om 10:10

ASML maakt machines waarmee computerchips kunnen worden gemaakt. Voor de duidelijkheid: ASML maakt zelf dus geen computerchips, maar is een onmisbare leverancier van machines voor chipproducenten in Azië, Europa en Amerika.

ASML maakt machines waarmee computerchips kunnen worden gemaakt. Voor de duidelijkheid: ASML maakt zelf dus geen computerchips, maar is een onmisbare leverancier van machines voor chipproducenten in Azië, Europa en Amerika. Deze chips zijn in ons dagelijks leven haast niet meer weg te denken – denk aan auto's, computers of mobiele telefoons. Maar ook aan zonnepanelen en medische apparatuur. Als je een apparaat gebruikt met een chip erin, dan is de kans heel groot dat ASML technologie daar een rol in heeft gespeeld.

We worden ontvangen bij de receptie van ASML-gebouw 7 door twee ambassadeurs van ASML. Zij zullen u meenemen naar onze foyer. Na een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers zullen onze ambassadeurs u een presentatie geven in het auditorium over de technologie en cultuur van ASML.  Na de presentatie wordt u rondgeleid door het Experience Center waar u precies kan zien wat de wereld van ASML precies inhoudt.

Programma

9.15 Ontvangst foyer koffie/thee met wat lekkers

9.45 Presentatie ASML

10.15 Pauze

10.30 Rondleiding Experience Center

11.45 Kenniscafé met lunch bij Koningshof

Gastheer:

Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door ASML

Locatie: Gebouw 7, precieze adres volgt

Aanmelden:

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door te registreren via onderstaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kkbl-bedrijfsbezoek-asml-719638787987?aff=oddtdtcreator

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.