Bedrijfsbezoek Settels Savenije 27 oktober

Gepubliceerd op 28 september 2022 om 16:46

Settels Savenije is een total solution provider voor het ontwikkelen en fabriceren van equipment, modules en kritische componenten voor de high-tech industrie. Gestart in 1987 heeft het bedrijf, met inmiddels meer dan 150 medewerkers, een internationale klantenkring actief in de medische, semicon, vacuum-depositie en analytische markt. De R&D afdeling werkt aan nieuwe concepten en ontwerpen op het grensvlak van fysica en machine, vaak in een (ultra) schone omgeving. De interne machinefabriek levert de benodigde fabricage-expertise en vervaardigt de hoog-nauwkeurige onderdelen. Samen met de onderdelen uit het brede toelever-netwerk worden de modules en systemen uiteindelijk samengevoegd tot prototypes, testopstellingen en series machines en modules.

Het onder één dak samenbrengen van R&D, fabricage-technologie en assemblage maakt Settels tot een uniek bedrijf. De combinatie levert slagkracht in de ontwikkeling van nieuwe concepten en trekt klanten uit de hele wereld om nieuwe generaties te laten ontwikkelen en bouwen.

Settels wil de thuisbasis zijn voor mensen gedreven door techniek. Op Strijp-T in Eindhoven, een voormalig Philips terrein, is een unieke werkomgeving gecreëerd.

We worden ontvangen door Sven Pekelder, CTO, en Dirk Dona, Business Development.

Thema:

Sustainability in de ontwikkel- en toeleverketen

Sustainability wint nog steeds aan belang, ook binnen de ontwikkeling van de high-tech.  Settels is bezig stappen te zetten en rondt dit jaar de ISO14001 certificering af. De ambitie is om veel breder dan alleen interne de milieu-aspecten in kaart te brengen en daarop invloed uit te oefenen. Hoe gaan jullie daarmee om? Waar willen jullie naar toe? Waar zitten jullie in het proces? Hoe pakken jullie dat aan? En waar lopen jullie in jullie branche tegenaan?

Programma:

13:45 inloop met koffie

14:00 Introductie, presentatie bedrijf

14:45 Rondleiding in groepen

15:30 Koffie, vragen

15:45 ISO 14001 en wat daarna komt

16:30-17:15 Kenniscafé

Er geldt een maximum aantal bezoekers van 25 personen.

Aangezien alle activiteiten onder NDA vallen kan het zijn dat we bepaalde restricties moeten hanteren.

Gastheer:

Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door Settels Savenije

Locatie:

Strijp-T, gebouw TAQ, Achtseweg Zuid 211, 5651 GW Eindhoven

Aanmelden:

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door te registreren via onderstaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kkbl-bedrijfsbezoek-settels-savenije-428584266077

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.