MuTracx International B.V.


20-04-2017
De Pinckart 24, 5674 CC Nuenen

Voeg toe aan agenda 2017/04/20 14:00:00 2017/04/20 Europe/Amsterdam MuTracx International B.V. Historie en positie MuTracx International B.V.... De Pinckart 24, 5674 CC Nuenen KKBL info@kkbl.nl

Historie en positie MuTracx International B.V.

MuTracx International B.V. is een bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen, vermarketen, verkopen en in de markt onderhouden van inkt jet machines voor de PCB productie industrie. De gebruikte print technologie (print heads, proces, software) komt bij Océ vandaan (nu Canon) en is binnen MuTracx International B.V. gecombineerd met het mechatronische ontwerp en ontwikkel competenties specifiek voor deze regio. Het platform wat hieruit ontstaan is heeft de potentie om de PCB binnenlagen productie wezenlijk te veranderen en groener, geautomatiseerd en efficiënter te maken. Zulke wezenlijke veranderingen in de industrie kosten altijd tijd om geaccepteerd en geïmplementeerd te worden. De aandeelhouder van MuTracx International B.V. is zich hiervan terdege bewust en is gecommitteerd MuTracx International B.V. gedurende deze periode te steunen.

De eerst fase van MuTracx International B.V. kan worden gekarakteriseerd door focus en proof of principle van de onderliggende technologie en processen van inkt jet printen. Vanaf de oprichting van MuTracx International B.V. en de eerste installatie bij Whelen in Amerika heeft de focus zich verplaatst naar platform en proces robuustheid in een echte productie omgeving. Vanaf dit jaar richt MuTracx International B.V. zich op het neerzetten van een organisatie en processen waarmee de verwachte groei van de komende jaren opgevangen en gevolgd kan worden.

Wij nodigen u graag uit om kennis te komen maken met ons bedrijf!

 

Wij verzoeken u uiterlijk vóór 15 april a.s. uw deelname kenbaar te maken via “aanmelden" onder aan deze pagina.

Voorafgaand aan het bedrijfsbezoek zal de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de KKBL worden gehouden.

 

Programma


14.00

Ontvangst

14.10

Welkomstwoord

door Jeroen de Groot, CEO.

14.15

Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

14.45

Presentatie MuTracx International B.V.

door Jeroen de Groot, CEO.

15.00

Kennismaking LUNARIS.

16.30

Vragen/Opmerkingen.

17.00

Kenniscafé

17.30

Afsluiting

Wie waren er?