LION EMEA (voorheen Haagen)


18-04-2019
Industrieweg 5, 5111 ND Baarle-Nassau

Voeg toe aan agenda 2019/04/18 14:30:00 2019/04/18 Europe/Amsterdam LION EMEA (voorheen Haagen) LION is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het gebruik van slimme technologie om levensreddende producten te ontwikkelen.... Industrieweg 5, 5111 ND Baarle-Nassau KKBL info@kkbl.nl

LION is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het gebruik van slimme technologie om levensreddende producten te ontwikkelen. Onze visie is geavanceerde technologie toe te passen om wereldwijd de veiligheid van eerstehulpverleners te verbeteren. Bij LION werken we gepassioneerd aan het wegnemen van potentiële gevaren bij trainingen zonder het realisme en de doelgerichtheid op te offeren. Dit zodat de eerstehulpverleners voorbereid zijn op het echte werk. Voor ons betekent echte brandveiligheid: geen compromis maken in het beschermen van de eerstehulpverleners voor, tijdens of na het incident.

VOOR INCIDENT: Alles begint met training. LION maakt oefenmiddelen om een team klaar te stomen voor elk noodscenario. Met digitale brandsimulators, rookgeneratoren, gasgestookte brandtechnologieën en meer, kan een team verschillende brandscenario's uitvoeren en zich voorbereiden op het ergste.

TIJDENS INCIDENT: LIONs uitrukkleding en kazernekleding zijn duurzaam en comfortabel. Met doordachte details zoals inzetranden voor een groter bewegingsbereik, slijtagebestendige materialen en ergonomische pasvormen gaan onze uitrustingen levenslang mee.

NA INCIDENT: Om de uitrusting op niveau te houden wordt hiervoor de service LION Total Care! aangeboden, die bestaat uit reparatie, asset management en reiniging van de complete uitrusting en trainingsproducten.

Ter introductie: https://www.youtube.com/watch?v=3L8KO2lcWn8&t=16s

LION is trots een geïntegreerd lid van de brandweer en eerste hulp community te zijn. Het personeel bestaat uit tientallen voormalige en actieve brandweer- en politie professionals uit zeven verschillende landen. Deze verbinding met de industrie maakt het mogelijk producten en diensten te ontwerpen en te ontwikkelen die het beste aansluiten bij de daadwerkelijke behoeften van de eindgebruikers.

HAAGEN werd in 2012 door LION overgenomen. Als gevolg van deze stap werd in 2019 de naam “HAAGEN” uit de markt genomen en vervangen door “LION”. Met het behoud van alle ervaring, kennis en technologische resources gaan we ervanuit dat we “bij HAAGEN”  de komen jaren voor groei kunnen zorgen binnen de LION Group.

We worden ontvangen door de directie:

Martin Joosen VP Marketing & Sales en Bart Hiemstra, VP Operations.

In het kader van het thema wil LION EMEA graag met ons van gedachten wisselen over “Internationaal zaken doen in de projectwereld” en hoe om te gaan met verschillende culturen. Met name is interessant wat je kunt organiseren om helder te blijven communiceren in culturen met andere aannames en gewoonten om te bewerkstelligen dat alles toch in een keer goed gaat. 

In verband met de beschikbare ruimte is het maximaal aantal deelnemers 20. Op het terrein van het bedrijf zelf is weinig parkeergelegenheid, in de omgeving voldoende.

 

U kunt zich tot 15 april 2019 inschrijven

Programma


13.45

Ontvangst met koffie

14.00

Welkom en introductie van LION EMEA door de directie

14.45

Rondleiding & demonstraties

15.30

Vragen naar aanleiding van de rondleiding, koffie

15.45

Thema: wat kun je organiseren om helder te kunnen blijven communiceren en goede afspraken te maken waarbij je werkt in verschillende culturen.

16.30

Kenniscafé

Wie waren er?