Lezing & Workshop over outsourcen in de High Tech industrie


17-09-2020
Conference centre High Tech Campus

Voeg toe aan agenda 2020/09/17 14:15:00 2020/09/17 Europe/Amsterdam Lezing & Workshop over outsourcen in de High Tech industrie Samenwerken is de sleutel tot succes. Dat geluid horen we vaak, zeker in onze regio.... Conference centre High Tech Campus KKBL info@kkbl.nl

Samenwerken is de sleutel tot succes. Dat geluid horen we vaak, zeker in onze regio. Maar vaak is goed samenwerken makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker het uitbesteden van product ontwikkeling en van life-cycle management blijkt lastig. Toch willen vele bedrijven dit graag. Tijd om eens stil te staan bij dit boeiende onderwerp en te leren hoe innovatieve allianties in de high-tech industrie kunnen worden vormgegeven. 

De Kenniskring Brabant Limburg organiseert daarom, in samenwerking met de tech-advocaten Sven Johansen en Marcel Westphal en auteur Wim Steenbergen een themamiddag over dit onderwerp. 

Deze middag, die u wordt aangeboden door Westphal Johansen advocaten, bestaat uit twee delen. Allereerst neemt Wim Steenbergen, auteur van het toonaangevende boek “Outscourcing Development and Life-Cycle Management” u mee in de wereld van de samenwerkingsvormen in de high-tech industrie. Wat zijn belangrijke do’s and don’ts. 
Marcel Westphal en Sven Johansen zullen daar vanuit hun expertise nog de nodige juridische opmerkingen aan toevoegen.

Na een kort pauze worden de deelnemers vervolgens, tijdens een workshop, uitgedaagd om in kleine groepjes met enkele casussen aan de slag te gaan. Hoe zou u een samenwerking optuigen? Waar liggen risico's? En wat is dan belangrijk om tot een vruchtbaar resultaat te komen? De uitkomsten van de workshop worden tot slot plenair gedeeld. 

Uiteraard houden wij tijdens deze bijeenkomst met de richtlijnen van het RIVM ivm Covid-19

U kunt zich inschrijven tot  7 september 2020

 

Programma


14.45

Ontvangst

15.00

Welkom en aanvang lezing door Wim Steenbergen

15.45

Outsourcing in juridische context door Sven Johansen en Marcel Westphal

16.00

Pauze

16.15

Aanvang workshops

17.00

Gezamenlijke afsluiting 

17.15

Kenniscafé

Aanmelden als GastWie komt?