Fourtress


20-06-2019
Meerenakkerplein 20 5652 BJ Eindhoven

Voeg toe aan agenda 2019/06/20 14:00:00 2019/06/20 Europe/Amsterdam Fourtress Fourtress beoogt met innovatieve software voor innovatieve technologie een werkelijke bijdrage te leveren aan de wensen en behoeften van opdrachtge... Meerenakkerplein 20 5652 BJ Eindhoven KKBL info@kkbl.nl

Fourtress beoogt met innovatieve software voor innovatieve technologie een werkelijke bijdrage te leveren aan de wensen en behoeften van opdrachtgevers, de maatschappij én gebruikers. Zowel nu als in de toekomst.

Fourtress is gericht op het perfect laten aansluiten van de oplossing op de vraag van de klant: wat je jezelf ook voorstelt, waar je ook mee komt, Fourtress kan het voor je maken: If you can imagine it, we can create it.

Van idee naar prototype tot een werkend product.

Kernpunt bij Fourtress is: zorgen dat het lekker werkt. Oplossingen die het meest vanzelfsprekend zijn, zijn dat vanwege hun eenvoud. Omdat ze intuïtief te gebruiken zijn. Fourtress streeft naar de voldoening die ontstaat als een toepassing precies doet wat je wilt, door technologie slim toe te passen.

Het werkterrein kan grofweg in drie onderdelen worden opgedeeld:

  • Low Level:  Embedded Software
  • Middleware: Technical Applications & Cloud Solutions
  • Front End: Mobile App & Web Development

Fourtress zet de expertise en ervaring in voor een breed scala aan uitdagingen, van het maken van kantoorsystemen, het bouwen van systeemintegratie en het ontwikkelen van technische applicaties. De opdrachtgever kan deze expertise op verschillende manier inzetten. Bijvoorbeeld intern in het eigen kantoor, zodat de lijnen kort zijn en snel kan worden geschakeld. Uiteraard is het ook mogelijk een deel of zelfs de hele ontwikkeling van een complete oplossing uitbesteden.

Meer info is te vinden op www.fourtress.nl

We worden ontvangen door Pim Grol, directeur van Fourtress en Bart van den Broek, salesmanager.

Thema: kostenbewaking en beheersing van projecten

Het thema dat we gaan bespreken is een item dat elke projectgestuurde organisatie kent: hoe houden we de kosten van een project in de hand en hoe zorgen we ervoor dat we de afspraken nakomen? En hoe neem je de klant hierin mee? Hierbij zal Fourtress aangeven welke insteek zij volgen en waarna we in gesprek gaan over ervaringen van anderen en wat in bepaalde contexten beter of minder goed werkt.

KKBL toekomst proof

Graag willen we de KKBL nu en in de toekomst aantrekkelijk houden voor onze leden. Daarom heeft het bestuur en bijbehorende programma- en ledencommissie een aantal ideeen en plannen op papier gezet, waarover we graag met elkaar van gedachten willen wisselen. Het gaat erom dat deze bespreking/discussie leidt tot een gezamenlijk beeld van de gewenste ontwikkeling van de KKBL.

U kunt zich inschrijven tot 17 juni 2019

 

Programma


13.45

Ontvangst

14.00

Welkom & introductie van Fourtress door directeur Pim Grol

14.15

Rondleiding & demonstraties

14.50

Vragen & koffie

15.00

Bespreking van het thema: kostenbeheersing van projecten door Bart van den Broek

15.45

Korte pauze

15.50

KKBL in de toekomst

16.30

Kenniscafé

Wie waren er?