Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen


12-12-2019
Gebouw Nexus op de campus van de TU/e De Rondom 1, 5612 AR, Eindhoven

Voeg toe aan agenda 2019/12/12 13:45:00 2019/12/12 Europe/Amsterdam Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen (TNW) is een H... Gebouw Nexus op de campus van de TU/e De Rondom 1, 5612 AR, Eindhoven KKBL info@kkbl.nl
Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen (TNW) is een HBO opleiding voor onderzoekers in de vakgebieden chemie, biologie en natuurkunde. Voor Fontys TNW is samenwerking met bedrijven en instellingen onlosmakelijk verbonden met onderwijs en onderzoek binnen deze vakgebieden.
De opleiding omvat twee verschillende richtingen Applied Science en Technische Natuurkunde. Het lectoraat Applied Natural Sciences fungeert als toegangspoort naar het bedrijfsleven.
Dit jaar is de opleiding verhuisd naar het terrein van de TUE. Graag laten wij de KKBL ons nieuwe gebouw zien en vertellen wij meer over onze opleidingen. Daarnaast willen wij graag rondom het actuele thema Duurzaamheid met u van gedachten wisselen.
 
Deze KKBL bijeenkomst is alweer de laatste van 2019. Daarom proosten wij tijdens het kenniscafé graag met u!
 

Thema Duurzaamheid

In ons curriculum besteden wij aandacht aan duurzamheid. Het is ook politiek correct om het hier mee eens te zijn maar hoe is dit in de praktijk? In hoeverre kan of wil het MKB hier in mee gaan en welke rol kan Fontys TNW hierbij spelen? Is er ruimte om te werken aan duurzaamheid?. Waar vind je de inspiratie en de handvatten om van 'eigenlijk moeten' naar 'graag willen' te komen?. 

Locatie en parkeren

De bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw Nexus op de campus van de TU/e. 

De TU/e hanteert een betaald parkeerbeleid om het autogebruik terug te dringen. Parkeren op het TUE terrein is daarom niet gratis en kost 2 euro per uur. Ga naar https://www.parkerenindestad.nl/eindhoven/technische-universiteit-tu om naar een overzicht van de parkeermogelijkheden op het TUE terrein te gaan.
Gratis parkeren is (beperkt) mogelijk op de ventweg van de Onze Lieve Vrouwenstraat net buiten het TUE terrein.
De TU/e campus ligt in het centrum van Eindhoven. Het gebouw Nexus ligt op 15 minuten loopafstand van het station. Klik hier voor een overzicht van de looproute.
 
U kunt zich tot 8 december inschrijven
 

Programma


13.45

Ontvangst

14.00

Welkom & Introductie

14.45

Rondleiding

15.30

Pauze

15.45

Thema, discussie

16.30

Kenniscafé, eindejaarsborrel

Wie waren er?