Bedrijfsbezoek


23-02-2017
Wienerberger B.V. - Trappistenweg 7 - 5932 NB Tegelen

Voeg toe aan agenda 2017/02/23 14:00:00 2017/02/23 Europe/Amsterdam Bedrijfsbezoek Mededeling:... Wienerberger B.V. - Trappistenweg 7 - 5932 NB Tegelen KKBL info@kkbl.nl
Mededeling:
 
Vanwege onverwachte (logistieke / organisatorische) omstandigheden kan het bedrijfsbezoek aan Wienerberger BV op 23 februari helaas geen doorgang vinden.
Wienerberger heeft een aantal nieuwe data voorgesteld voor het bedrijfsbezoek.  We komen daarop terug zodra dit in ons programma is ingepast.
Onze excuses voor het ongemak.
 
Het bestuur van de Kenniskring Brabant/Limburg.

 

 

 

De historie van Wienerberger gaat terug tot het jaar 1819 en vindt zijn oorsprong in Oostenrijk.  De naam Wien (Wenen) vinden we terug in de naam van ons bedrijf.

Door de jaren heen zijn er veel bedrijven binnen Europa maar ook uit daarbuiten bijgekomen. Wereldwijd gezien is WB de nummer 1 op het gebied van het produceren van gevel  en straatstenen en nummer 2 op het gebied van dakpannen. Duurzame keramische bouwmaterialen is de specialiteit van WB.

In Nederland hebben we 16 productielocaties en 1 hoofdkantoor (Zaltbommel). Drie van de 16 productielocaties produceren dakpannen. Vanmiddag bent u te gast bij dakpannenfabriek Narvik Tegelen de modernste fabriek van Wienerberger in Nederland (start productie mei 2001).   

De capaciteit van Narvik tegelen is ca. 17 miljoen pannen op jaarbasis verdeeld over 5 modellen. De pannen worden voornamelijk  afgezet in Nederland, Duitsland, Scandinavië, België, Frankrijk en UK.  Vandaag kunt kennis maken met het productieproces van aanvoer grondstoffen tm handling van het gebakken product.   

Wij verzoeken u uiterlijk vóór 17 februari a.s. uw deelname kenbaar te maken via aanmelden onder aan deze pagina.    

 

Programma


14.00

Ontvangst met koffie en vlaai.

Tevens welkomswoord en een korte presentatie over Wienerberger, door Jan Fila, productiemanager.

14.30

Rondleiding door de fabriek (duur 1,5 – 2 uur).

16.15

Beantwoorden van vragen die er nog leven.

16.30

Kenniscafé.

17.00

Sluiting.

Wie waren er?