Activiteiten


 • 20 juni 2019: Faes group BV

  Nadere informatie volgt
  Lees verder
 • 18 april 2019: Haagen

  Gedurende de afgelopen 30 jaar heeft HAAGEN samengewerkt met duizenden brandweer- en veiligheidsprofessionals om onderzoek te doen naar de allerbeste trainingsmiddelen en deze te ontwikkelen. Inmiddels worden deze wereldwijd geleverd.
  Lees verder
 • 21 maart 2019: Unit040

  Unit040 ontwikkelt 'Digital Twins' (een digitale tweeling) van een systeem in een virtuele omgeving. Dit geeft meer nog dan in de werkelijke wereld de mogelijkheid om een systeem op zijn functionaliteit en effectiviteit te testen en te beproeven zonder eventuele dramatische consequenties en kosten om het systeem te veranderen. En, een plaatje zegt meer dan 1000 woorden: een eerste stap kan zijn visualisatie en animatie.
  Lees verder
 • 21 februari 2019: Demcon advanced mechatronics

  Demcon (www.demcon.nl) is een ingenieursbureau dat tevens door haar ontwikkelde producten en systemen kan leveren. We brengen een bezoek aan de nieuwe vestiging van Demcon. We worden ontvangen door dhr. Toon Hermans, managing director, die onder andere zal ingaan op hun projectmanagement, hun producten en de nieuwe cleanroom. Nadere informatie volgt.
  Lees verder
 • 17 januari 2019: Sentech BV

  Sentech, the sensor integrators levert sinds het jaar 2000 sensorkennis en -innovatie. Hoe complexer de vraag, hoe groter de toegevoegde waarde. “Wij leveren unieke en slimme sensor oplossingen voor complexe meet- en regelvraagstukken van bedrijven in Automotive & Heavy Vehicles, Healthcare & Instruments, High Tech & Robotica en Agrotechnology & Horticulture”, aldus directeur Marcel Figge.
  Lees verder
 • 13 december 2018: Interactieve lezingen: Blockchain en Intellectueel Eigendom

  KKBL sluit 2018 graag af met twee interactieve lezingen over blokchain en over octrooien. Daarnaast heffen wij tijdens de kenniscafé graag het glas met u om alvast te proosten op 2019!
  Lees verder
 • 15 november 2018: Omron

  Omron, opgericht in 1933 en van oorsprong een Japanse organisatie, staat binnen de wereld van industriële automatisering bekend als een innovatieve marktleider. Wereldwijd houden meer dan 36.000 medewerkers zich dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van producten en systemen op het gebied van industriële automatisering.
  Lees verder
 • 25 oktober 2018: Royal Agio Cigars

  Agio is een bekend Kempisch familiebedrijf met een historie van meer dan 110 jaar. Op dit moment staat de vierde generatie van de familie Wintermans aan het roer. Tegenwoordig houdt de familie Wintermans zich niet alleen bezig met produceren van sigaren maar is zij ook actief in de High Tech industrie.
  Lees verder
 • 20 september 2018: Innovar Cleaning Control

  Innovar Cleaning Control legt zich toe op het reinigen, assembleren en kwalificeren van onderdelen en samenstellingen in de hightech industrie.
  Lees verder

Pagina's